Romvesen

Utenomjordisk liv besøker Jorda

Vennligst hold et åpent sinn og lek med tanken så får du bevis.

Du blir nok overrasket av hvor mye informasjon som beskriver dette. Det er faktisk så mye bevis at det blir ganske sært å konkludere med at hele teorien er oppspinn. Du velger selv hva du tror. Alt vi ber om er at du ikke ignorerer sannheten bare fordi du er redd for hva andre mennesker tenker om deg. Vi lever i en verden full av løgner. Heldigvis er tiden inne for å bringe sannheten ut i lyset. Ved hjelp av internett kan vi sammen ta kontroll over planeten og lage et paradis for alle. 

Alle som aksepterer dette må gjennom en prosess. Det er vanskelig og følelsesmessig vondt å miste så mye tillit til verden. Du kommer til å føle deg annerledes i dagens samfunn, men du er ikke alene. Vit at det er verdt det. Når du finner sannheten forstår du din plass i universet i mye større grad.

Lykke til. Og gratulerer! Du har nå funnet et sted som kan hjelpe deg på veien og som kan knytte deg til andre likesinnede mennesker. Velkommen. Vær tålmodig fordi denne nettsiden er fortsatt helt i startfasen. 

Viktig: VingerOgHjul.no påstår ikke at all vedlagt informasjon er fakta. Noen kilder er troverdige, men alle må se og bedømme selv. Slapp av og pust. Ta det rolig. La det synke inn. Ikke la deg lure av autoriteter. 


👉🏻 Dokumentarer og videoer


👉🏻 Nettsider


👉🏻 Kornsirkler 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *